SAFI Shayla Supa Curly, Fragrant & Anti Frizz Shampoo

Maklumat produk

SAFI Shayla Supa Syampu Keriting, Anti Kusut & Wangii, diperkayakan dengan Teknologi Biotik Kulit Kepala Hijab pertama di Malaysia untuk mengimbangi semula mikrobiom kulit kepala sebagai asas untuk kulit kepala yang lebih sihat & rambut hijab yang lebih tebal serta dikuasakan dengan 11 FORMULA TINDAKAN SUPA untuk 11-dalam- 1 pelbagai manfaat untuk melawan rambut keriting yang kusut dan rapuh.
1) Bebas Keriting kusut Segera
2) Keriting Terurus Segera
3) Penggalak Keriting
4) Melegakan kegatalan
5) Membaiki rambut
6) Perlindungan kelembapan
7) Merungkai rambut
8) Menyuburkan kulit kepala
9) Melembapkan rambut
10) Rambut Lantun
11) 72 Jam* Wangian

Bahan Super: Biotin & Seramida
Ramuan pengukuh rambut dan ingredient perapi rambut yang kuat untuk memulihkan dan mengekalkan kelembapan daripada rambut keriting semula jadi anda. Meninggalkan rambut anda licin, melenting dan keriting dirangsangkan.

Teknologi Curl Lock
Buka kunci keajaiban keriting yang sempurna dengan Teknologi Kunci Keriting termaju kami. Kejuruteraan saintifik untuk membentuk penghalang hidrofobik pada setiap gentian rambut untuk memberikan kesan anti-kusut, keriting terurus, dan penggalak keriting serta-merta dalam cucian pertama.

PARFUM BLOOM
Wangian mewah yang dihasilkan dengan pakar minyak wangi bertaraf dunia. Menyahbau bau kulit kepala berhiijab dan meninggalkan rambut anda dengan wangian tahan lama sehingga 72 jam*.

*Berdasarkan ujian makmal

Beli di Kedai Online kami

Pin It on Pinterest

Like our product?

Share the news with your friends on social media: